top of page
Image by Jeremy Bishop

BIJ ZONSOPKOMST
Een heerlijke ochtendwandeling voor vroege vogels

DE MAGIE VAN EEN NIEUWE DAG 
 

Nog in de schemer van de ochtend wandelen we een prachtig natuurgebied in en nemen we de tijd om te landen. De lucht voelt fris en een beetje vochtig, het is nog donker en stil. En dan ineens worden de vogels en de dieren actief en maken de eerste geluiden van die dag. Je hoort hun gefluit en gekwetter en je kijkt rond. Langzaam zie je het eerste daglicht aan de horizon verschijnen.

Wil jij ook jouw dag starten bij zonsopkomst?

Duur: 1,5 uur

Kan uitlopen naar 2 uur.

Wat we gaan doen

We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats. Daar maken we kort  kennis met elkaar en samen wandelen in stilte het natuurgebied in. Vanaf het moment dat we tussen de bomen inlopen, merk je de rust van de nacht op. En voel je je zintuigen scherper worden omdat de sfeer in het donker nog mysterieus is.

En dan ineens komt de natuur tot leven, van het een op het andere moment maken de dieren en vogels hun eerste geluiden van de dag. En zie je het eerste daglicht aan de horizon verschijnen. Tijd om stil te staan en te genieten. 

Je hoort het ruisen van de blaadjes aan de bomen, je snuift de verschillende geuren op. Je lichaam wordt langzaam wakker en je voelt een natuurlijke alertheid en een heerlijk levendig en tintelend gevoel!

Duur: 1,5 uur 

Locatie: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Open inschrijving: Za 1 april - 6:45u

Aanmelden voor za 1 april

Kosten: Particulier € 20 - € 37

Zakelijk vanaf € 37

Meer over de prijs

 

Waar

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

De specifieke locatie en verzamelplek ontvang je per mail.

Prijs

Aantal deelnemers is max 6.

Investering per persoon:

Particulier*: € 20 - € 37 (incl. btw).

Zakelijk: vanaf € 37 (excl. btw en reiskosten).

Individueel kan ook, hier meer daarover: Natuurervaring.

* Particulier werk ik liefst niet met vaste prijzen, maar schalend. Ik geef je een ruimte die voor mij werkt, voel je vrij om hierbinnen een bedrag te kiezen dat passend voelt en klopt bij de waarde die je hecht aan deze natuurervaring.

Resultaat

Je weer kunnen verwonderen, genieten, en onbewust versterkt de zon zien opkomen je vertrouwen

Open inschrijving

Regelmatig organiseer ik deze ook open inschrijving, zodat iedereen ervan kan genieten. Via de nieuwsbrief blijf je de hoogte van nieuwe data. Volgende open inschrijving: Zaterdag 1 april 2023 - 6:45 uur   (no worries, 1 april is geen grapje)

Meld je hier aan voor zaterdag 1 april

Ontvangst

Ik verwelkom je in stilte en in het schermdonker wandelen we rustig het bos in, zodat je de ruimte hebt om alle indrukken op je in te laten werken. We sluiten af met gezellig nakletsen en een kop kruidenthee.

Het zien opkomen van de zon doet wat met je onderbewuste, het geeft zelfvertrouwen!

En je start je dag met frisse energie.

Ook zo'n zin om mee te gaan?

Prijs
Image by Patrick
bottom of page