pexels-jonathan-petersson-1237119_edited.jpg

BIJ ZONSOPKOMST
Een heerlijke ochtendwandeling voor vroege vogels

DE VERWONDERING VAN EEN NIEUWE DAG 
 

Nog in de schemer van de nacht wandelen we een prachtig natuurgebied in en nemen we de tijd om te landen. De lucht voelt fris en een beetje vochtig, het is nog donker en stil. En dan ineens worden de vogels en de dieren actief en maken de eerste geluiden van die dag. Je hoort hun gefluit en gekwetter en je kijkt rond. Langzaam zie je het eerste daglicht aan de horizon verschijnen.

Wil jij ook jouw dag starten bij zonsopkomst?

Duur: 1,5 uur

Wat we gaan doen

We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats. Daar maken we kennis met elkaar en samen wandelen het natuurgebied in. Vanaf het moment dat we tussen de bomen inlopen, wandelen we in relatieve rust. Uit respect voor de natuur, voor de vogels en de dieren, maar ook voor onszelf. Om optimaal te kunnen genieten!

Je pakt de ruimte voor jezelf. Je blijft even staan en hoort het ruisen van de blaadjes aan de bomen. Je snuift de verschillende geuren op. Je lichaam wordt langzaam wakker en je voelt een natuurlijke alertheid en een heerlijk levendig en tintelend gevoel! 

De sfeer in het donker is mysterieus. En dan ineens komt de natuur tot leven, van het een op het andere moment maken de dieren en vogels hun eerste geluiden van de dag. En zie je het eerste daglicht aan de horizon verschijnen. Tijd om stil te staan en te genieten. 

 

Het zien opkomen van de zon doet wat met je onderbewuste. Het geeft zelfvertrouwen! En je start je dag met frisse energie.


Locatie

Verschillende bos- en natuurgebieden in 's-Hertogenbosch en omgeving. Het kan zijn in de duinen of een stiltegebied, bij een meer of in een rustig recreatiegebied. De specifieke locatie en verzamelplek ontvang je per mail in de week voor de datum. 

Groepsgrootte

Ik houd de groepen graag klein, liefst onder de 6 deelnemers, zodat er voldoende rust en ruimte is voor iedereen.

Datum en tijden

Prijs
Deze wandeling is op basis van open donatie. Ik organiseer hem uit liefde voor de natuur en voor wandelen. Met jouw donatie geef je jezelf deze wandeling cadeau! Je vergoed mijn reiskosten, tijd en energie. En je geeft er een blijk van waardering mee. 
Hier de afspraken over doneren.

[Open donatie]

Ook zo'n zin om mee te gaan??

Duur: 1,5 uur 

Locatie: een natuurgebied omgeving
's-Hertogenbosch

Datum en tijd: een nieuwe datum volgt

Investering: open donatie

Meer over doneren

 

 

pexels-taryn-elliott-4729738.jpg