top of page
bare feet walking along the forest path close up photo.jpg

OP BLOTE VOETEN
Je lichaam voelt 'aan'

WAT DOET WANDELEN OP BLOTE VOETEN MET JOU?

Hoe vaak gun jij jezelf een wandeling op blote voeten? Door op blote voeten te lopen masseer je je voeten en je gunt je lichaam de ruimte om je natuurlijke houding terug te vinden. Dat is zo goed voor je lijf.
In de wandeling voel je de verschillende ondergronden en wat het doet met je lijf. Je trapt ineens op iets hards of staat op iets zachts. Je voelt een koude ondergrond of de warme aarde. Je voeten voelen levend en je hele lijf gaat 'aan'.

 

Het is altijd weer een wandeling vol verrassingen! Wandel je mee?

Duur: 2 uur

Inhoud

We wandelen een prachtig natuurgebied in en doen daar onze schoenen uit. Vanaf het moment dat we tussen de prachtige dennenbomen het natuurgebied inlopen, wandelen we in relatieve rust. Uit respect natuurlijk voor de omgeving, de vogels en de dieren, maar ook voor onszelf. Je pakt jouw ruimte met een diepe in- en uitademing. Je blijft even staan en hoort het ruisen van de blaadjes aan de bomen. Je voelt de wind op je huid en je voeten in het zand. Tijd om echt even te genieten.

Kun jij ook wel wat voeten-wellness gebruiken?

Datum en tijden

De tijden van deze wandeling zijn vroeg in de avond, ik realiseer me dat het met avondeten lastig kan zijn. Eind augustus gaat echter om 20:30 de zon al onder en dan wil ik het natuurgebied weer uitwandelen met jullie.
Misschien kun je wat eten meenemen, dan starten we samen met een kleine picnic ter plekke? 

Locatie:

We wandelen in een mooi natuurgebied in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Soms in de duinen, soms in een park of op een landgoed, of misschien zelfs in de uiterwaarden of in een recreatiegebied. We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats, maken daar kennis met elkaar en wandelen vanaf dat punt samen het natuurgebied in. De specifieke locatie en het verzamelpunt ontvang je vooraf per mail.

Prijs: 

Deze wandeling is op basis van donatie.
Ik organiseer deze wandelingen uit plezier en liefde voor wandelen, voor de natuur en voor leven met aandacht. Met jouw donatie geef je jezelf deze wandeling cadeau. Je geeft er een blijk van waardering mee. En je vergoed mijn reiskosten, tijd en energie. Hier vind je de afspraken over doneren & waarom vrij geven mij zo raakt.

Ga je mee op blote voeten de natuur verkennen?

Duur: 2 uur

Locatie: een natuurgebied omgeving
's-Hertogenbosch

Datum en tijd: een nieuwe datum volgt

Investering: open donatie

Meer over doneren

 

 

Prijs
Schermafbeelding 2022-03-07 om 18.07.33.png
bottom of page