Plant Growing In Savings Coins - Investment And Interest Concept__edited.jpg

DONEER
MIJN TARIEVEN ZIJN JOUW DONATIE

VRIJ GEVEN

 

Werken met Donaties? Waarom? 

Ik denk dat we als mensen langzaam in een andere tijd aan komen. En dat we klaar zijn voor andere manieren van samenwerken. En daar ik wil graag mee experimenteren.

 

Werken op basis van donatie lijkt mij natuurlijk.

En de natuur geeft ook vrij, binnen verschillende contexten.

De natuur is niet altijd in balans, soms is er veel oogst, soms minder, soms is het rustig weer, soms stormt het, er kunnen overstromingen zijn of een bosbrand. Maar wat er ook in het moment gebeurt, de natuur beweegt altijd naar harmonie. Er bestaat altijd een uitwisseling. 

 

JOUW DONATIE

 

 • Losse Mindful Walk in groep
  Om deel te nemen aan een losse Mindful Walk, seizoenswandelingen zoals de Herfstwandeling, kun je een bedrag doneren dat goed voelt.

 • Nachtwandeling
  Om deel te nemen aan een Nacht wandeling, kun je een bedrag doneren dat goed voelt.

 • Een Mindful Walk voor jezelf
  Voor 1 op 1 begeleiding 'Een Mindful Walk voor jezelf' vraag ik je om mijn vervoerskosten te vergoeden en daarnaast een bedrag te kiezen dat passend voelt voor de begeleiding die je krijgt.

GEEF ZOALS JE WILT

 

Ik laat je integer handelen. Waar je aan meedoet en hoeveel je geeft, is tussen jou en je jezelf.

Luister naar je lichaam. Kies een bedrag op basis van wat je diep van binnen voelt en wat past in verhouding tot je situatie. Normaal gesproken heb je wel een bedrag in gedachten.

 

 • Voor een donatie is er geen geld terug. Als je geeft, geef je.

 • Mocht ik onverhoopt de dienst niet kunnen leveren dan herplannen we of ontvang je de donatie terug.

 • Als geld een probleem is, start dan klein. Je kunt later altijd opwaarderen met een extra donatie.

 • Donaties zijn geen manier om belasting te ontduiken. En ik ben geen non-profit organisatie. Donaties worden gewoon aangegeven als inkomen bij de belastingdienst. Laat het even weten als je een factuur met BTW wilt ontvangen.

 • In de praktijk stuur ik je een betaalverzoek met een open, door jou te kiezen bedrag. Te voldoen voorafgaand aan de dienst.

Afhankelijk van hoe dit gaat, komt er voor andere diensten in de toekomst ook de mogelijkheid om te doneren en dus te geven naar wens. Voor bepaalde diensten kan dat zijn doneren óver een bepaalde drempel. Die drempel is een minimale donatie die ik vraag om kosten te dekken (zoals zaalhuur, vervoerskosten, materialen, thee/koffie/versnaperingen).

Vragen? Neem contact op.