Autumn Leaves_edited.jpg

SEIZOENSWANDELING
EEN MOMENT VOOR JEZELF

MINDFUL WANDELEN

Ook zin om er samen uit te gaan en toch ook ruimte voor jezelf te hebben? Wandel dan mee met een mindful seizoens wandeling. We wandelen stukken in stilte en af en toe doen we een ademhalingsoefening of oefening voor de zintuigen. Waardoor je nog dieper in jezelf zakt. Een wandeling die meteen wat ontspanning brengt.

 

De lucht is fris nu, buiten is het vochtig en de bladeren hebben nog prachtige tinten bruin, rood en geel. Tijd om die frisse lucht op te snuiven en door de modder en bladeren op de grond te banjeren.

Inhoud:

We wandelen in verschillende natuurgebieden, vaak over wisselende paden. Zandpaden, bospaden, soms ook een stukje verharde weg. We wandelen samen en regelmatig stukken in stilte. En soms doen we een aandachtsoefening. Zo kun je makkelijk de ruimte pakken om uit je hoofd te komen en nog meer in je lijf te zakken.

Herfstwandeling:

  • Nieuwe data volgen nog

 

Locatie:
Verschillende natuurgebieden in en om 's-Hertogenbosch. Details van de locatie en parkeerplek ontvang je per mail.

Prijs: Jouw donatie.

Doneer een bedrag dat goed voor jou voelt. Je ontvangt daarvoor een open betaalverzoek. 
Lees hier meer over wat doneren betekent.

Wandel je mee?

PS: Dit is een fijne proefwandeling om te kijken of Mindful Walks iets voor je is. En het is ook een fijne 'terugkom' wandeling voor degene die de zesweekse al hebben gedaan en nog eens samen willen wandelen met aandacht voor jezelf.

Image by Maxim Hopman