Kundalini Yoga buiten

MINDFUL WANDELING - 1 OP 1
Persoonlijke begeleiding

THUIS KOMEN BIJ JEZELF

 

Helder krijgen wat je tegen houdt. Even stoppen met piekeren. En opmerken dat je weer meer ruimte en rust ervaart in je lichaam. Speciaal voor jou heb ik de mogelijkheid om te verdiepen in wat er nu in jou speelt. Door mindful te wandelen maak je ruimte voor jezelf en voor wat er boven wil komen. 

Misschien wil je even sparren of spiegelen. En we maken natuurlijk ruimte om bij jezelf te zijn en je lichaam te voelen. Volledig aanwezig zijn in het moment, met een open houding en met liefdevolle aandacht voor jezelf. Voelen wat je nodig hebt.

 

Wil je een 1 op 1 sessie, maar kun je niet (lang) wandelen, neem gerust contact op.

Hoe zo'n wandeling eruit ziet

We doen de wandeling 'the mindful way'.  We kijken samen naar wat er speelt. En afhankelijk van wat jij prettig vindt, doen we een oefening die je uitnodigt om stil te blijven bij wat er in jou en in je lichaam speelt. Dat kan zijn een ontspanningsoefening, een ademhalingsoefening, een bewegingsoefening, contact maken met de natuur, emoties gronden, een aandachtsoefening of misschien zelfs een meditatie.

Praten mag. Stilte mag ook. Een uitroep van frustratie. Tranen. Een zucht van ontspanning. Of het gewoon even niet weten. Alles wat zich aandient mag er zijn.

Door aandachtig en puur aanwezig te blijven bij wat zich aandient in jou, geef je jezelf ruimte. Ruimte om te voelen. En als er voldoende ruimte is, zal je lichaam dingen die vast zitten op zijn eigen tempo weer laten stromen. En wordt 'dat wat jij nodig hebt' of 'dat wat wat de situatie nodig heeft' vanzelf duidelijk. Jouw lichaam heeft de antwoorden.

Hier wat foto's die geven een indruk van de verschillende wandelingen.

 

Duur:

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Datum en tijden:

We spreken samen een moment af dat voor jou past.

Locatie:

We kiezen samen een fijn natuurgebied of park.

Investering: 

Ik werk graag op basis van donatie. Voor deze 1 op 1 wandeling vraag ik een minimale donatie van € 50,-. Een soort ondergrens om kosten te kunnen dekken.​
Voor de vaste wandelplekken rondom 's-Hertogenbosch reken ik geen reiskosten.
Hier meer over vrij geven en de afspraken rondom doneren

[minimale donatie: € 50,-]

Zakelijke tarieven op aanvraag.

Wil je meer weten? Of een afspraak inplannen?

 

Duur: Een wandeling van ong. 1,5 uur 

Locatie: een natuurgebied omgeving
's-Hertogenbosch

Datum en tijd: we spreken samen een moment af

Investering: minimale donatie € 50,-.

Meer informatie

 

 

wild Path