top of page
In Het Donker natuurervaring

IN HET DONKER
Je zintuigen op scherp

WAT DOET HET DONKER MET JOU?

's Avonds in het donker, de geuren van de nacht opsnuiven en lekker rond banjeren. Even niks hoeven. Wandelen in stilte en je verwonderen over wat je hoort, voelt, ruikt en wel of niet ziet. Wat is er mooier dan dat? De lucht voelt fris en misschien zelfs een beetje vochtig. Een plots scherp geluid laat je schrikken. Onder je schoenen voel je iets dat op de weg ligt. Je ruikt iets wat je niet kan thuisbrengen.

Ontdek hoe je zintuigen op scherp gaan en hoe de natuur in het donker tot leven komt!

Wat we gaan doen

We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats. Daar maken we even kennis met elkaar en daarna wandelen samen naar de ingang van het natuurgebied. Vanaf het moment dat we tussen de prachtige grote beuken het natuurgebied inlopen, wandelen we in stilte. Uit respect voor de natuur, de vogels en de dieren, maar ook voor onszelf. 

Je pakt de ruimte voor jezelf en ademt even diep in. Bij een mooi uitzicht blijf je even staan en je laat je ogen wennen aan het donker. Je hoort het ruisen van de blaadjes aan de bomen. Je snuift de verschillende geuren op. En je voelt de wind op je huid. De sfeer in het bos mysterieus. Misschien zien we reeën en horen we de buizerds. Een prachtige wandeling waarin je ervaart hoe de bomen, de planten en de dieren op een andere manier tot leven komen. Tijd om echt even te genieten.

Waar

We gaan wandelen in een prachtig natuurgebied en stiltegebied met hoge oude bomen en weilanden vol mist. Het gebied ligt in de buurt van 's-Hertogenbosch. En geen zorgen, we hebben toestemming om hier na zonsondergang in stilte te wandelen. Het adres en het verzamelpunt ontvang je per mail.

Duur

2 uur

Investering

Individueel:

Particulier: € 75,- (incl. btw en reiskosten).

Zakelijk: € 85,- (excl. btw en reiskosten).

In een groep, aantal deelnemers maximaal 6:

Particulier: € 22,- p.p. (incl. btw).

Zakelijk: € 32,- p.p. (excl. btw en reiskosten).

Waarde

Deze activiteit activeert je zintuigen, je verwondert je over wat het met je doet, het voelt avontuurlijk en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en je team.

Open inschrijving

Soms organiseer ik deze ook open inschrijving. Een nieuwe datum volgt na de zomer weer. Via de nieuwsbrief blijf je de hoogte van nieuwe data.

Individuele wandelingen kun je gewoon boeken, die plannen we samen in.

Ontvangst

Ik verwelkom je in stilte in het donker, we nemen de tijd om kennis te maken, aan te komen en te landen in het bos en te wennen aan het donker.

We sluiten af met nakletsen en een kop kruidenthee.

                                                                     Ga je mee het donker in?

Duur: 2 uur

Locatie: een prachtig stiltegebied - vlakbij 's-Hertogenbosch

nvestering p.p. in groep:
Particulier
€ 22,-

Zakelijk € 32,-

Investering individueel:

Particulier € 75,-

Zakelijk vanaf € 85,-

Meer over de prijs

 

Prijs
Data
In Het Donker natuurervaring
bottom of page