top of page
Starry sky and summer meadow with tree_edited.jpg

IN HET DONKER
Je zintuigen op scherp

WAT DOET HET DONKER MET JOU?

's Avonds in het donker, de geuren van de nacht opsnuiven en lekker rond banjeren. Even niks hoeven. Wandelen in stilte en je verwonderen over wat je hoort, voelt, ruikt en wel of niet ziet. Wat is er mooier dan dat? De lucht voelt fris en misschien zelfs een beetje vochtig. Een plots scherp geluid laat je schrikken. Onder je schoenen voel je iets dat op de weg ligt. Je ruikt iets wat je niet kan thuisbrengen.

Ontdek hoe de natuur in het donker tot leven komt!

Wat we gaan doen

We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats. Daar maken we even kennis met elkaar en daarna wandelen samen naar de ingang van het natuurgebied. Vanaf het moment dat we tussen de prachtige grote beuken het natuurgebied inlopen, wandelen we in stilte. Uit respect voor de natuur, de vogels en de dieren, maar ook voor onszelf. 

Je pakt de ruimte voor jezelf en ademt even diep in. Bij een mooi uitzicht blijf je even staan en je laat je ogen wennen aan het donker. Je hoort het ruisen van de blaadjes aan de bomen. Je snuift de verschillende geuren op. En je voelt de wind op je huid. De sfeer in het bos mysterieus. Misschien zien we reeën en horen we de buizerds. Een prachtige wandeling waarin je ervaart hoe de bomen, de planten en de dieren op een andere manier tot leven komen. Tijd om echt even te genieten.

Wanneer

En de laatste weer van 2022:

  • Vrijdagavond 30 december - van 20:00 tot ong. 21:30 uur

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe data!

Waar

We gaan wandelen in een prachtig natuurgebied en stiltegebied met hoge oude bomen en weilanden vol mist. Het gebied ligt in de buurt van 's-Hertogenbosch. En geen zorgen, we hebben toestemming om hier na zonsondergang in stilte te wandelen. Het adres en het verzamelpunt ontvang je per mail.

Doneer

Deze wandeling is op basis van donatie. Geef wat voor jou goed voelt. Ik organiseer hem uit plezier en liefde voor de natuur en voor het donker. Je donatie is een blijk van waardering en je vergoed mijn (reis)kosten, tijd en energie. Hier de afspraken over doneren

                                                                     Ga je mee het donker in?

Prijs

Duur: 1, 5 uur

Locatie: een prachtig stiltegebied - vlakbij 's-Hertogenbosch

Datum: vrijdag 30 december
-> van 20:00 tot ± 21:30 uur

Investering: donatie

meer over doneren

 

 

Night Sky_edited_edited.jpg
bottom of page