Starry sky and summer meadow with tree_edited.jpg

IN HET DONKER
Je zintuigen op scherp

WAT DOET HET DONKER MET JOU?

's Avonds in het donker, de geuren van de nacht opsnuiven en lekker rond banjeren. Wat is er mooier dan dat? De lucht voelt zwoel en droog of fris en een beetje vochtig. Een plots scherp geluid laat je schrikken. Onder je schoenen voel je iets dat op de weg ligt. Je ruikt iets wat je niet kan thuisbrengen. Ontdek de natuur die ‘s nachts tot leven komt!

Inhoud:

We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats. Daar maken we kennis met elkaar en wandelen samen naar de ingang van het natuurgebied. Vanaf het moment dat we tussen de prachtige grote beuken het natuurgebied inlopen, wandelen we in relatieve rust. Uit respect natuurlijk voor de natuur, de vogels en de dieren, maar ook voor onszelf. 

Je pakt de ruimte voor jezelf met een diep in- en uitademing. Je blijft even staan en hoort het ruisen van de blaadjes aan de bomen. Je snuift de verschillende geuren op. En je voelt de wind op je huid. De sfeer in het bos mysterieus. De bomen, de planten en de dieren komen op een andere manier tot leven. Tijd om echt even te genieten.

 

Het donker biedt de mooie ruimte om het leven en jezelf puur te ervaren. De prikkels van overdag vallen weg. En je zintuigen die overdag ondergeschikt zijn aan je ogen, staan ‘s nachts op scherp. Je hoort, je ruikt en je voelt van alles in de donkerte om je heen. Je lichaam gaat als het ware ‘aan’, een natuurlijke alertheid en een heerlijk levendig en tintelend gevoel! 

Zin in avontuur?

Datum en tijden:

  • Vrijdag 19 augustus van 21:30 tot 23:00 uur

  • Een nieuwe datum voor deze herfst volgt weer.

Locatie:

We gaan wandelen in een prachtig natuur- en stiltegebied in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Eentje waar we toestemming hebben om na zonsondergang te komen wandelen. De specifieke locatie en het verzamelpunt ontvang je vooraf per mail.

Ik organiseer deze wandelingen samen met Carine Van Bost.

Over Carine:

Carine Van Bost is een intuïtief professional, inspirator, vertaler, geeft persoonlijk kleuradvies, is pleziervioiliste en metgezel voor ouderen. Carine heeft een praktijk voor bewustzijn, perceptie en inspiratie en werkt aan projecten voor een mooie(re) wereld. Meer informatie over Carine vind je op haar Linkedin profiel

Prijs: 

Deze wandeling is op basis van donatie.
Carine en ik organiseren deze wandelingen uit plezier en liefde voor wandelen, voor de natuur en voor het donker.
Met jouw donatie geef je jezelf deze wandeling cadeau! Je vergoed onze reiskosten, tijd en energie. En je geeft er vooral een blijk van waardering mee. Hier de afspraken over doneren & waarom vrij geven mij raakt.

Maar veel belangrijker...
Wandel je mee het donker in?

 

Duur: 1, 5 uur

Locatie: een natuurgebied omgeving
's-Hertogenbosch

Datum: een nieuwe datum volgt

Investering: open donatie

Meer over doneren

 

 

Night Sky_edited_edited.jpg