Starry sky and summer meadow with tree_edited.jpg

NACHT WANDELING
JE ZINTUIGEN OP SCHERP

WAT DOET HET DONKER MET JOU?

Het is een heerlijke activiteit: 's avonds in het donker in stilte wandelen. De lucht voelt wat frisser en een beetje nat of juist zwoel en droog. Een plots scherp geluid laat je schrikken. Onder je schoenen voel je iets dat op de weg ligt. Je ruikt iets wat je niet kan thuisbrengen. Een nachtwandeling is een bijzondere ervaring die je zeker eens moet uitproberen!

Inhoud:

We wandelen verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats, maken daar kennis met elkaar en wandelen vanaf dat punt samen het natuurgebied in. De rest van de wandeling is in stilte.

 

Het donker biedt de perfecte ruimte om uit je hoofd te komen en om het leven en jezelf helemaal puur te ervaren. Het biedt weer heel wat anders dan overdag. Je zintuigen die overdag ondergeschikt zijn aan je ogen, staan ‘s nachts op scherp. Je hoort en ruikt en voelt van alles in de donkerte om je heen. Je wandelt eigenlijk voor jezelf dus. Je ontdekt de natuur die ‘s nachts tot leven komt. En de sfeer is mysterieus.

Datum en tijden:

  • Maandag 28 februari 2022 van 20:00 - 21:30 uur (vol)
    Nicole afgelopen maart: Wat een gave wandeling was dat! Op een bijzonder landgoed deze keer. En met een helemaal heldere hemel konden we tussen de boomtoppen door eindeloos veel sterren zien. Prachtig !!! Houdt deze pagina in de gaten voor meer data.

Qua tijden, we verzamelen iets eerder om even te landen en met elkaar kennis te maken. En na de wandeling is er ruimte om ervaringen uit te wisselen of even wat te kletsen.

Locatie:

We gaan wandelen in een natuurgebied in de omgeving van 's-Hertogenbosch. De specifieke locatie en het verzamelpunt ontvang je vooraf per mail.

Ik organiseer deze wandelingen samen met Carine Van Bost.

Over Carine:

Carine Van Bost is een intuïtief professional, inspirator, vertaler, geeft persoonlijk kleuradvies, is pleziervioiliste en metgezel voor ouderen. Carine heeft een praktijk voor bewustzijn, perceptie en inspiratie en werkt aan projecten voor een mooie(re) wereld. Meer informatie over Carine vind je op haar Linkedin profiel

Prijs: Deze wandeling is vrij.

Voor deze nachtwandeling vraag ik je om vrij te geven. 

Carine en ik organiseren deze wandelingen uit plezier en liefde voor wandelen, voor de natuur en voor het donker.

Met een donatie vergoed je een beetje onze reiskosten en je geef je vooral een blijk van waardering. 
Je ontvangt hiervoor je een open betaalverzoek. Lees hier meer over wat vrij geven en doneren betekent.

Wandel je mee?

Night Sky_edited_edited.jpg