332AF675-4A08-4840-95A2-D6F8F32DA65C_edited_edited.jpg

OVER

In het bedrijfsleven heb ik 25 jaar gewerkt aan Learning & Development projecten, vooral in IT omgevingen. Alles van het geven van trainingen tot het opzetten van opleidingsafdelingen. Daar ontwikkelde ik een passie voor groei. Bleek ik goed in het vinden van structuur in chaos. En het komen tot haalbare, originele plannen. 

Ruim 10 jaar geleden ben ik gaan werken als yogadocent, kinderyogadocent en mindfulkids trainer. En werd mijn enthousiasme voor bewustzijn verder aangewakkerd. Ik trainde mijn aandacht en ontwikkelde het praktische stuk van mijn zachte kant. Een paar jaar lang verzorgde ik met veel plezier yoga- en mindfulness trajecten. Vooral in het basisonderwijs, voorgezet onderwijs en speciaal onderwijs.

 

Lang bestonden die twee werelden naast elkaar. En kon ik ze niet zo goed combineren.

 

Een levens veranderende periode (ja, lang ziek) gaf mij een interessant cadeau: Leren volledig leven vanuit mijn hart. Of misschien beter gezegd, vanuit mijn eigen natuur. Praktisch en een stuk trager. Vol verwondering en nieuwsgierigheid. Een leven met meer aandacht, meer tijd voor voelen, meer ruimte voor lijfwerk. Meer buiten en meer in contact met de natuur.

 

De opleiding 'Mindfulness en compassie coach' vorig jaar, was als opfris bedoeld. En gaf me onverwacht dat duwtje in de rug die ik nodig had. Om weer activiteiten op te starten waar ik echt blij van wordt, zoals Mindful Walks.

 

Samen met mijn bijna volwassen kinderen Tobias en Bo en twee poezen, woon ik in een Brabants dorpje aan de Maas. 


"How we live every day, is a ceremony”
~ Akeekwe 

Een favoriete quote uit de prachtige documentaire Down to Earth

Hartegroet ❤️ Nicole