top of page
Nicole Gaillard april 2023.jpg

OVER NICOLE

Mindfulness trainer & Natuurbegeleider

Over hoe ik werk

Ga met me mee naar een mooie omgeving, offline in de natuur en ervaar meer van jezelf.

We gaan ontspannen, mindful zijn, genieten en misschien zelfs lachen. Ik haal je uit je normale werk/privé ritme zodat je terug keert naar jezelf, je natuurlijke rimte, je authenticiteit, je kracht.

 

Ik organiseer trainingen en natuurervaringen waarin de mindful ervaring altijd terug komt. In een mooie omgeving zodat jij jezelf de ruimte kunt geven om te ontspannen en weer op te laden.

Mijn kracht zit in mijn authenticiteit, creativiteit en sensitiviteit. En ik nodig uit om wat meer mindful in het moment te zijn, om dieper contact te maken met jezelf, je lichaam en de natuur.


Ik bied ruimte om te vertragen, ontspannen, verwonderen en opladen.
Daarnaast kan ik je helpen met lichaamsbewustzijn, focus verbeteren en inzicht krijgen in patronen.

Ga met me mee, dan houd ik op zo'n manier de ruimte dat jij in je kracht blijft.

 

In de natuur ben jij snel bij jezelf en eigenlijk is er niet veel meer nodig. Ontspanning dient zich vanzelf aan, je pakt de ruimte om te genieten en verwonderen en waar nodig komen antwoorden op problemen vaak uit zichzelf boven borrelen.

 

Mindfulness technieken helpen om inzicht te krijgen in patronen en om bewust andere keuzes te maken. Daarnaast luister ik diep, ik match van nature de woorden die je wel en niet gebruikt, de klank van je stem, je houding, je lichaamstaal, je gezichtsuitdrukking, je energie en zo hoor ik je 'grotere' verhaal.

 

We leven in een tijd waarin je steeds meer wordt uitgedaagd om dieper je authentieke zelf te leven, wil je nog voldoening ervaren, betekenisvol zijn en impact maken.​ Om jezelf zo min mogelijk tegen te houden is het nodig om je regelmatig actief af te stemmen op jezelf, jouw persoonlijke waarheid, je lichaam en je natuurlijke ritme. Zodat je kunt leven vanuit een gevoel van ontspanning, vrijheid en innerlijke kracht.

 

Mindful zijn in de natuur is de snelste weg die ik ken naar ontspanning, daarnaast stimuleert het je creativiteit en activeert je zelfoplossend vermogen. Ik geef je graag die ervaring. Ga je mee?

Ik werk graag met je samen als jij je ook kunt verwonderen over het leven

en als je dieper contact wil maken met jezelf en de natuur.

"How we live every day, is a ceremony"
~ Akeekwe, wisdomkeeper Down to Earth

Mindful & Heartful: Eerdere retraites
9E02D6E3-5EFC-4BDF-B56A-39CC5838553C.jpeg
bottom of page