332AF675-4A08-4840-95A2-D6F8F32DA65C_edited.jpg

OVER

Hey hallo, leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen.

 

Over wat ik doe

Als mindfulness trainer breng ik mensen graag verder in contact met zichzelf en de natuur.

Ik werk met mensen die wat meer rust willen, tijdelijk meer last hebben van stress, piekeren, een lage energie of een verminderde concentratie. Ook mensen in een herstel- of revalidatietraject komen bij mij.

We wandelen in prachtige natuurgebieden hier in Den Bosch. Omdat alleen al buiten zijn, met aandacht voor jezelf, energie geeft en waar nodig herstel bevordert.

Tijdens de wandelingen doen we aandachtsoefeningen en een korte meditatie. Eigenlijk is dat concentratietraining.

We trainen de mind. En daardoor wordt de focus beter, neemt onrust af en ontspanning toe. 

Met andere woorden: een gezondere balans, betere keuzes maken, meer ontspanning en minder uitval.
Dat is wat mindfulness in de natuur kan doen. Wil je weten of het iets voor jou is, neem gerust contact op.

"How we live every day, is a ceremony”
~ Akeekwe 

Een favoriete quote uit de prachtige documentaire Down to Earth

 

Meer over mij

In het bedrijfsleven heb ik 25 jaar gewerkt op trainingsafdelingen vooral in software bedrijven en IT omgevingen. Alles van het geven van trainingen, master classes en het begeleiden van mensen, tot het opzetten van academies en opleidingsafdelingen. Daar ontwikkelde ik een passie voor groei. Bleek ik goed in het vinden van structuur in chaos. En het komen tot haalbare, originele plannen. 

Ruim 10 jaar geleden ben ik gaan werken als yogadocent, kinderyogadocent en mindfulkids trainer. En werd mijn enthousiasme voor 'in het nu aanwezig zijn' verder aangewakkerd. Ik trainde mijn aandacht en ontwikkelde het praktische stuk van mijn zachte kant. Een paar jaar lang verzorgde ik met veel plezier yoga- en mindfulness trajecten. Vooral in het basisonderwijs, voorgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Hier meer info over mijn werkachtergrond (LinkedIn).

En joh.. lang bestonden die twee werelden naast elkaar. Ik kon ze niet combineren.

 

Lang ziek zijn gaf een interessante wending: Leren volledig leven vanuit mijn hart en nog dieper in het ritme mijn eigen natuur. Praktisch, een stuk trager, met meer aandacht. Meer tijd voor voelen, voor lijfwerk. Meer buiten en meer in contact met de natuur.

 

De opleiding 'Mindfulness en compassie coach' vorig jaar, was als opfris bedoeld. En gaf me onverwacht dat duwtje in de rug die ik nodig had. Om weer activiteiten op te starten waar ik blij van wordt, zoals Mindful Walks.

 

Samen met mijn twee bijna volwassen kinderen woon ik in Engelen, een mooi Brabants dorpje aan de Maas. 
 

Hartegroet ❤️ Nicole