top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

Dieper, intensiever, krachtiger


Hoe is het nieuwe jaar voor jou begonnen? Fijn he, het daglicht neemt steeds meer toe en de eerste sneeuwklokjes tonen zich boven de grond. Het voorjaar komt er weer aan. Ben je voldoende uitgerust om weer vol energie de lente in te gaan?


Dieper

December gaf mij de helderheid om mijn inspiratie te volgen en januari is een creatieve maand geworden. Een van los laten, van nieuwe ontwikkelingen en van meer diepte.

Mindful Walks heeft een flinke boost gekregen. Dat is nu Mindful Walks Intensive geworden. Een nog rijkere zesweekse mindfulness & natuur ervaring.

En daarnaast is er nu ook een zesweeks individueel traject bij: Terug In Mijn Kracht. En ik heb super veel zin om met jou de diepte in de duiken !!Intensiever

Hij is klaar !!! De vernieuwde Mindful Walks Intensive. Ik ben er erg enthousiast over. Het is een diepere, intensieve zesweekse geworden, die je veel meer gaat bieden.

We wandelen natuurlijk zes keer in prachtige natuurgebieden, in een kleine intieme groep (max 4). Je neemt de tijd om te vertragen en tot jezelf te komen.


De verdiepende oefeningen voor thuis ondersteunen je nog beter om actief je aandacht te trainen en je basis van energie & ontspanning te versterken. En met tussentijdse belletjes (of zooms) zorgen we ervoor dat je doel ook haalt. 16 Februari start een groep en op 17 maart start er weer een. Ik kijk ernaar uit om op deze nieuwe manier met je samen te werken. Hier alles over dit bijzondere groepstraject. Neem gerust contact als je vragen hebt.Krachtiger

En nu is er ook een zesweeks individueel traject: Terug In Mijn Kracht. Jouw persoonlijke reis en een deep dive om terug in je kracht te komen.

Naar een manier van leven die nog beter past bij wie jij bent en nog beter aansluit bij jouw levensritme. Waarin je jezelf meeneemt in alles wat je doet. En jezelf steeds weer op de eerste plaats zet.


Met dit traject ondersteun ik je volledig en 1 op 1 om die verandering in te zetten. Nieuwsgierig? Of heb je vragen, op de pagina vind je alle informatie.Dank je wel!

Mocht je in de afgelopen 1,5 jaar een Mindful Walks hebben gevolgd dan wil ik je heel hartelijk bedanken! Voor de wandelingen, voor jouw aandacht, voor het vertrouwen. Ik hoop dat ik een mindfulness zaadje heb geplant! En had je het voornemen om in 2023 een Mindful Walks te volgen en ben je na dit bericht op zoek naar een lichter alternatief. Of heb je andere vragen?

Laat het me weten, ik help je graag verder!Introductiekorting

Ben je eraan toe om te vertragen en je dagelijkse ritme te veranderen naar een die nog beter past bij wie je nu bent? Om die diepte in jezelf op te zoeken? En patronen los te laten die je niet meer dienen. En kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op, dan kijk ik met je mee naar wat jij nodig hebt.

Kun je voor eind maart 2023 starten, dan maak je gebruik van de introductiekorting.


💛 NicolePS: wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwe groepen die starten en leuke activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page