top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

Mindful music 🎶

Wat is mindfule muziek voor jou? Voor mij is het niet altijd de deepsleep- of meditatie muziek. Soms is het ook gewoon wat lekkere nummers die mij in een relax-stand brengen.

In dit blog een paar van mijn favoriete nummers die ik graag met je deel😀.


De gitaar muziek van Miten is eigenlijk altijd wel lekker, zoals:


En deze van Manose: Karuna

Het is een lullaby, zachte geruststellende muziek, die de Vietnamese artiest ooit voor zijn pasgeboren dochter schreef. Die kan ik eindeloos opzetten als ik mezelf wil geruststellen.


Of deze van Deva, Miten en Manose Ananda

Dit trio staat bekend om hun mantra muziek. Ananada is Sanskriet en betekent 'Hij die vreugde, plezier of verheuging brengt'.


Sam Garrett en Mollie Mendoza bij Mooji, ook mooi:

Muziek gebaseerd op de bekende Gayatri mantra, met een prachtige viool erbij. De Gayatri mantra richt zich op het aspect van de zon net voordat deze opkomt en nog vol potentieel zit.


En ken je Fia ook?

I AM of

Bijna elfjes-achtige sferen die ze neer zet. Wat meer actieve muziek, heerlijk om op te zetten en gewoon wat te dansen en bewegen in de huiskamer.


Of deze van Jeralyn Glass:

Weer heel wat anders. De helende klanken van Jeraly Glass. Die je eigenlijk even op je in moet laten werken. En dan opmerken hoe je je erna voelt. Jeralyn is een Amerikaanse opera zangeres die helende klanken maakt met kristal-alchemie. Ik vind het niet persé heel mooi, maar ben wel altijd onder de indruk van wat haar muziek met me doet. Benieuwd wat het met jou doet.


En ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar jouw favoriete relax nummers! Als je het leuk vindt, voel je vrij om hieronder een van jouw favorieten te delen. 💛33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page