top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

Over Flow en Weerstand

En wat mijn verdieping in mindfulness me zichtbaar maakt :)


146 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


m.vernimmen
May 24, 2021

Ik vind het niet alleen krachtig wat je vertelt, duidelijk vanuit je flow.

Ik ben ook blij met de herkenningspunten van mijn eigen weg. Maar het belangrijkste: ik heb er nog iets waardevols van geleerd:

Ik ben intens en hard aan het werken om mijn inzichten uit te schrijven , alles wat in de loop van vele jaren in me is opgeborreld, vanuit een behoefte om me te uiten, als een soort zelfrealisatie, om het te kunnen delen. Nu leer ik hoe ik met dat harde werk de toegang versmal naar de bron, mijn eigen stilte verbreek van waaruit dingen zichzelf kunnen schrijven. Ik ben grappig: ik mediteer en adem en ga dan aan het werk, waarbij ik vergeet te…

Like
Nicole Gaillard
Nicole Gaillard
May 25, 2021
Replying to

Dank je wel Marc voor je openhartige reactie en het compliment! Fijn hoe je ook een stuk van jouw proces deelt. Het is inderdaad een weg die leidt naar dieper vertrouwen, in jezelf, in het leven. Een mooie weg!

Like

m.vernimmen
May 21, 2021

Dank je wel, Nicole... ik heb heel geboeid zitten luisteren en ik vind het een verademing wat je brengt en hoe vrij en doorleefd je het brengt. Ik wil hier graag op reageren, maar 't is bijna middernacht...komt eraan! 🍀

Like
bottom of page