Zoeken
  • Nicole Gaillard

Uitnodiging: Elke dag 1 minuut

Bijgewerkt: apr 8

* Elke dag om 10 uur 1 minuut samen *


Geraakt door wat er in de wereld en in mijn stad gebeurt, realiseer ik me weer hoe nodig het is om te blijven verbinden in hoge vibraties.

Samen visualiseren, voorstellen, mediteren en vooral VOELEN. De mooie wereld waarin je wilt leven. Er zit zoveel kracht in dagelijks samen liefdevolle en blije impulsen het universum insturen.


En dat hoeft echt niet lang. Als we het maar vaak doen.

Wat denk je van:

1 Minuut

Elke dag

10 uur 's morgens (of)

10 uur 's avonds


Haalbaar toch?


Stel je voor, bedenk, visualiseer en vooral VOEL, de prachtige vrije liefdevolle wereld waar jij in wilt leven. Hoe voelt dat? Hoe ziet dat eruit? Hoe ruikt dat? Lukt het voorstellen en voelen van jouw mooie wereld niet, neem die minuut dan om aan iets fijns te denken: een puppy die je gezicht likt, een huisdier waar je mee speelt, die slappe lach met vrienden, zwemmen in de zee, de warmte van de zon op je huid.

Het maakt niet uit wat het is, als het je maar een fijn gevoel geeft.

We pakken twee momenten, zodat je kunt kiezen welke het beste past. Of doe beide!

Vanaf nu, tot zo lang het nodig is, tot we er in leven :)


Waarom om 10 uur?

Omdat 10 een krachtig symbool is van het onderbewustzijn. Het geeft het einde van een cyclus aan en het begin van een nieuwe cyclus, jawel: één met een hogere vibratie.


Doe je mee?

❤️🌍🌟🌱

Liefs, Nicole


Update 6 februari 2021: Vind je het leuk om je ervaring te delen? Er is inmiddels een groep hiervan op facebook: 1 Minute Every Day facebook groep.


Update op 1 maart 2021: De groep wordt groter en inmiddels sluiten ook mensen uit andere landen aan. Dit zijn de tijdzones voor hen:


Amsterdam CET (UTC +1) 10:00 and 22:00

London GMT (UTC +0) 09:00 and 21:00

New York EST (UTC -5) 04:00 and 16:00

Los Angeles PST (UTC -8) 01:00 and 13:00

Hong Kong HKT (UTC +8) 17:00 and 05:00

Dubai GST (UTC +4) 13:00 and 01:00

63 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven