top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

Vrij Geven

De start vorig jaar zomer met Mindful Walks was een echt avontuur. Begonnen uit puur enthousiasme. En het ineens zien van de mogelijkheden om de basis mindfulness zo om te zetten dat de natuur de belangrijkste speler erin wordt. Ik vond het mooi om te zien hoe het programma zich door de verschillende seizoenen heen ontwikkelde. En na verschillende groepen had ik de smaak goed te pakken😀


En toen kwam er ineens iets serieuzers bij. Kan ik hiervan ook echt mijn werk maken? Met een ondernemerscoach, een gave dame, ben ik aan het verkennen hoe ik dit op mijn manier als ondernemer kan vormgeven. En ja dan ga je nadenken over de onderbouwing ervan, de haalbaarheid, schaalbaarheid, marketing. En de vraag kan ik hiervan leven? Tarieven die ik moest verhogen.

Belangrijk. En ahh... ja gatver... soms haalt dat ook gewoon de lol en de puurheid er vanaf.

Een zoektocht dus, die nog gaande is overigens.


En vorig jaar zomer kwam ik ook Jacqueline Hobbs tegen en haar manier van werken op basis van 'Freely Giving'. Een nieuwe manier van samenwerken op basis van de principes van de natuur. Want de natuur geeft ook vrij. Binnen verschillende contexten, dat wel. Maar er is altijd een uitwisseling.


Dus ben ik sinds november ook gaan experimenteren met Vrij Geven. Dat moet toch samen kunnen met ondernemen? Ik maak steeds wat stapjes hierin. Samen met deelnemers en met een paar mensen met wie ik samenwerk. En dat is soms heel lastig en soms ook heel mooi en puur.


Meer hierover in dit vlog. Enjoy!
Wil je meer weten over hoe ik Vrij Geven nu vorm geef, kijk dan eens op deze pagina.


💛

Hartegroet,

Nicole

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page