top of page
In het bos

RECONNECT
In contact zijn met de, met jouw natuur

JEZELF VRIJ VOELEN & JE WEER OPLADEN
 

In een prachtig gebied neem je twee uur de tijd voor jezelf en voor je contact met de natuur. Je loopt, je verkent en je snuift de geuren diep op. Je kijkt rond. De natuurlijke patronen, kleuren en ritmes die je tegenkomt in bomen, planten, bloemen en in de lucht, brengen een diepere ontspanning en geven energie.

Kun jij ook wel wat me-time gebruiken? 

Duur: Een natuurervaring van ongeveer 2 uur

Wat we gaan doen

Wandelend in een heerlijk gebied laten we de dagelijkse beslommeringen vanzelf los. We banjeren wat rond en ervaren de natuur om ons heen. ​Misschien trek je wel je schoenen uit en loop je een stukje op blote voeten of sokken, zodat de aarde je voeten masseert. We doen een ontspanningsoefening en we wandelen een stuk bos door en de heide over. We staan regelmatig stil, gewoon even om je heen kijken. Je vertraagt en zakt wat verder in je lichaam. Dat gevoel van verbinding, die diepere ontspanning en rust dienen zich vanzelf aan. 

 

De natuur versterkt het contact met jezelf altijd.

We trekken samen op én er is ruimte om je eigen plek op te zoeken. Je gaat tegen een boom aanzitten. Of misschien heb je zin om met het zand te spelen, om dennenappels te rapen en takjes te verzamelen of om juist een heuveltje op te rennen. En wie weet ga je wel languit op de grond liggen om naar de wolken te kijken. Je sluit je ogen en merkt je hoe je meer gaat horen. Je voelt hoe de wind je huid streelt. Je luistert naar de bomen en je voelt de aarde onder je.

Jij neemt de tijd. En je laat de natuur zijn werk doen. ​Wat merk je op? Hoe voel je je? 


Locatie

Verschillende bos- en natuurgebieden in 's-Hertogenbosch en omgeving. Het kan zijn in de duinen of een stiltegebied, bij een meer of in een rustig recreatiegebied. De specifieke locatie en verzamelplek ontvang je per mail in de week voor de datum. 

Voor wie

Natuurliefhebbers, voelers, verwonderaars, struiners, bomenknuffelaars, iedereen die graag tijd maakt voor zichzelf. En voor iedereen die zich het liefst onderdompelt in de bedding van de natuur.

Groepsgrootte

Ik houd de groepen graag klein, liefst onder de 6 deelnemers, zodat er voldoende rust en ruimte is voor iedereen.

Datum en tijden

Prijs
Deze natuurervaring is een pilot. En die doe ik graag op basis van open donatie. Ik organiseer Reconnect uit liefde en verwondering voor de natuur. Ik breng je naar een mooi gebied dat de bedding heeft om te komen tot jezelf en tot ontspanning. Ik houd 2 tot 2,5 uur de ruimte, geef je een oefening en bied je mogelijkheden om te ontspannen en tot jezelf te komen. Dat is wat ik geef.


Wat wil jij geven? Met jouw donatie vergoed je mijn reiskosten, tijd, maar geef je vooral een blijk van waardering. Én deze ervaring geef je jezelf cadeau. Welke bijdrage klopt voor jou in dit moment? Waar wordt jij blij van?
Hier meer over vrij geven en de afspraken rondom doneren.

[Open donatie]

Pilot

Dit is de eerste keer dat ik Reconnect in deze vorm organiseer. Mijn intentie is om hem vaker terug te laten komen. En om dit in verschillende gebieden te gaan ervaren. Lijkt het je fijn? Ervaar mee en geef feedback, we gaan hier samen een mooie vorm aan geven en een bijzondere ervaring van maken!

Prijs

Duur: 2 uur 

Locatie: een natuurgebied omgeving
's-Hertogenbosch

Datum en tijd: een nieuwe datum volgt

Investering: open donatie

Meer over doneren

 

 

Closeup hand touching a tree trunk in the forest. Human is caring about nature and environ
bottom of page