top of page
Young blonde woman in yellow coat hugging a tree in the forest and looking up to the tree

RECONNECT
Een heerlijke ochtend in de natuur

VRIJ, OPEN, ONTSPANNEN, LEVEND, ONTROERD, VROLIJK, ENERGIEK

Ik neem je mee naar een prachtige gebied, een fijne route, langs plekken je makkelijk ontspant en de ruimte kunt pakken om de natuur te verkennen. Je neemt de tijd voor jezelf en voor de omgeving. Je loopt, je kijkt rond en je snuift de bosgeuren diep op. De natuurlijke patronen, kleuren en ritmes die je tegenkomt in bomen, planten, bloemen en in de lucht, brengen een diepere ontspanning en geven energie. En dat is nog maar het begin...

Voor wie

Natuurliefhebbers, voelers, verwonderaars, struiners, bomenknuffelaars en iedereen die graag geniet en zich wil onderdompelen in de natuur.

Duur

Ongeveer 3 uur.

De precieze duur kan variëren. We nemen alle tijd. Soms duurt het wat langer en misschien is het na 2,5 uur gevoelsmatig rond. Het ligt zo aan de omstandigheden, het weer, de temperatuur, hoe het in het bos is, de groep.

Als het klaar voelt, wandelen we lekker terug.

Duur: ong. 3 uur 

Locatie: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Datum en tijd: Zondag 5 mrt 8:30u

Kosten: Particulier € 40 - € 67

Zakelijk vanaf € 67

Meer over de prijs

 

 

Prijs

Wat we gaan doen

Wandelend in de bossen en duinen laten de dagelijkse beslommeringen vanzelf los. We banjeren rond en ervaren de natuur om ons heen. ​Misschien trek je wel je schoenen uit en loop je een stukje op blote voeten of sokken, zodat de aarde je voeten masseert. We doen een korte ontspanning samen en dan wandelen we weer een stuk bos door en de heide over. Ik nodig je uit om stil te staan en contact te maken met de natuur. Je neemt de tijd om te vertragen, om je heen te kijken en je zakt wat verder in je lichaam. Dat gevoel van verbinding, die diepere ontspanning en je authentieke zelf borrelen vanzelf op.

We trekken samen op én er is ruimte om je eigen plek te nemen. Misschien ga je even tegen die boom aanzitten. Of heb je zin om met het zand te spelen, om dennenappels te rapen en takjes te verzamelen of om een heuveltje op te rennen. En wie weet ga je wel languit op de grond liggen om naar de wolken te kijken. Sluit je je ogen en merk je hoe je meer gaat horen. Hoe de wind je huid streelt. Je luistert naar het ruisen van de bomen en je voelt de aarde onder je. Jij neemt je tijd en geniet en je laat de natuur haar werk doen.


Waar

Nationaal Park De Loonse en Druinense Duinen, omdat het zo ontzettend mooi is daar.

Prijs

Aantal deelnemers is max 6.

Investering per persoon:

Particulier*: € 40 - € 67  (incl. btw).

Zakelijk: vanaf € 67 (excl. btw en reiskosten).

* Particulier werk ik liefst niet met vaste prijzen, maar schalend. Ik geef je een ruimte die voor mij werkt, voel je vrij om hierbinnen een bedrag te kiezen dat passend voelt en klopt bij de waarde die je hecht aan deze natuurervaring.

 

Resultaat

Je vertraagt en onthaast, je geniet en komt tot diepere ontspanning.

Ontvangst
Na aanmelding ontvang je de specifieke parkeer- & verzamelplaats.

Ik verwelkom je met een kop kruidenthee, dan kunnen we even landen en kennismaken

En halverwege de ochtend bied ik je een lekkere versnapering.
Aantal deelnemers is max 6, zodat je makkelijk je eigen ruimte kan pakken.

Is dit iets voor jouw team, neem gerust contact op, dan plannen we er speciaal eentje in voor jullie.

In het bos
bottom of page