top of page
Grote boom

IN MIJN KRACHT
6 natuurervaringen én de kracht van mindful zijn

Herken je dit?

 • Je werkt graag

 • Je hebt een mooi sociaal leven en je zorgt voor de mensen om je heen

 • Je weet best dat je goed voor jezelf moet zorgen

 • En over het algemeen lukt dat prima, maar soms is het ook gewoon druk

 • Je kunt een stok achter de deur gebruiken om dieper te ontspannen

 • Om te vertragen, naar buiten te gaan en echt te genieten

 • Zodat rust terug komt en je weer helemaal oplaadt

 • Zodat je je levend, energiek en creatief voelt

 • Stevig in contact met jezelf en je lichaam(swijsheid)

 

Want je weet dat als je in balans bent, je intuïtie altijd klopt en dat alle antwoorden zich vanzelf aandienen

In Mijn Kracht is een rijk en bijzonder traject, een combinatie van natuurervaringen en de kracht van mindful zijn. Waarin je de tijd neemt om te vertragen en dieper contact maakt met jezelf en de natuur.

Duur

Minimaal 6 weken, maximaal 4 maanden. Jij kiest hoelang je erover wilt doen.

 

Hoe het werkt

1. Intake

We starten met een telefonische intake/kennismaking (of via zoom). We kijken samen naar wat jij nodig hebt en of en hoe dit voor je past. En als jij die Ja voelt, dan gaan we verder.

2. In de natuur

Ik neem je zes keer mee de natuur in voor een fijne wandeling / natuurervaring. Met elke keer een ander thema. Dit zijn de momenten waarop je tijd maakt om te ontspannen en om bewust je gedachten los te laten. Je kijkt om je heen naar de prachtige bomen en de wolken in de lucht. En automatisch volgt die zucht van ontspanning. Want de natuur versterkt het contact met jezelf altijd.

Individueel traject

Duur: van 6 weken tot max 4 maanden

Locatie natuurgebied omgeving
's-Hertogenbosch

Datum en tijd: we spreken samen een startmoment af

Investering: Particulier € 527 - € 735

Zakelijk: vanaf € 735,

meer over het tarief

 

Is je interesse gewekt?

 

Prijs

We spelen met de zintuigen en doen misschien een ontspanningsoefening, ademhalingsoefeningen, een bewegingsoefening of een korte meditatie. Gericht op het contact verdiepen met je lichaam en op ontspannen. Praten en sparren mag. Stilte mag ook. Een uitroep van frustratie. Tranen. Een zucht van ontspanning. Of het gewoon even niet weten. Alles wat zich aandient mag er zijn.

3. Thuis

Na een wandeling stuur ik je wat inspiratie per mail. Je ontvangt ook wat oefeningen en een korte geleide meditatie die je thuis kunt doen. Want lukt het je om thuis ook te vertragen en meer rust en ruimte te pakken dan ga je echt merken dat je in dit traject een nieuwe basis legt. En wordt 'dat wat jij nodig hebt' of 'dat wat wat de situatie nodig heeft' meestal vanzelf duidelijk. Jouw lichaam, je intuïtie, heeft de antwoorden al.

3b. Verdiepen (optioneel)

En wil je je proces dieper aangaan en je aandacht trainen, dan ontvang je meer mindfulness materialen en meditaties uit de Minfulness Based Stress Reduction. Waarmee je nog duidelijkere resultaten gaat ervaren.

Waar

Voor de natuurervaringen kiezen we samen een of meerdere fijne natuurgebieden in de omgeving van
's-Hertogenbosch.

Waarde

Jij in je kracht. Je Je maakt diep contact met je natuurlijke ritme, je focus wordt beter, je balans van actie en ontspannen verbetert, je intuitie is weer scherp en je maakt krachtige keuzes.

Mindful zijn in de natuur is de snelste weg naar je authenticiteit en het stimuleert je creativiteit.

Investering

Particulier*: in de maand mei nog schalend tussen € 527 - € 735 inclusief btw
(betaling mogelijk in 2 gelijke termijnen).

Zakelijk: vanaf € 735,- per deelnemer, exclusief btw en reiskosten.

* Particulier werk ik in de maand mei nog schalend, ik geef je een ruimte die voor mij werkt, voel je vrij om hierbinnen een bedrag te kiezen dat passend voelt en klopt bij wat dit traject jou waard is.

Wat krijg je ervoor

 • Vrijblijvende kennismaking (20-40 min)

 • Een intake via zoom (20-40 min), waarin we inzoomen op wat er speelt en op wat jij nodig hebt.

 • 6 Natuurervaringen / wandelingen van ongeveer 1,5 - 2 uur, met alle aandacht voor jou

 • Mooie locaties in de de natuur, die een goede bedding hebben en die passen bij wat je in het moment nodig hebt, zodat je zo makkelijk mogelijk landt en bij jezelf komt

 • Voor thuis, na elke wandeling ontvang je een terugblik, wat we gedaan hebben, wat mij opviel, aangevuld met inspiratie uit de mindfulness en een geleide meditatie om dieper te ontspannen
  (optioneel: volledige mindfulness materialen)

 • 2 Tussentijdse belletjes of zooms om te kijken hoe het gaat en wat je nodig hebt (ong. 25 min)

 • En je mag altijd bellen of mailen met vragen

Eerst kennismaken

Wil je een gevoel krijgen over wie ik ben, lees dan deze pagina. En wil je uitvinden of we een match hebben, natuurlijk! Neem contact op voor die vrijblijvende kennismaking. Dat doen we bellend of via zoom (geen kosten, max 40 minuten). Laat hier je bericht achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Liever eerst een 1 op 1 kennismakingswandeling, dat kan ook (kosten € 50).

Mijn uitnodiging aan jou

Ik nodig je uit om deze periode de tijd en ruimte te maken voor jezelf die je nodig hebt. Maak je agenda wat leger waar dat kan en schakel tijdelijk wat terug. Zo maak je ruimte om het contact met jezelf te verdiepen. We gaan 6 keer de natuur in vooral om te ontspannen en genieten. En zo af en toe zetten we een mindfulness oefening in. Ik observeer en spiegel waar nodig. Zo krijg je inzicht in je patronen en kun je ze losser gaan laten. Je keert langzaam terug naar je natuurlijke ritme en kom je op een zachte manier weer in je kracht. Dat geeft een meer stevige basis van ontspanning, je verbetert je zelfzorg en je zult merken dat ook dat je alertheid en energie toeneemt.

Ben jij klaar voor deze investering in jezelf?
Voelt dit goed?

Bospad
bottom of page