pexels-kostas-exarhos-10676766 kopie_edited.jpg

YOGA WALK
In de avond

WAT HEEFT JOUW LIJF 'SAVONDS NODIG?

In de avonduren nog even eruit en de geuren van de nacht opsnuiven. Omdat het nog vroeg donker is, gaan je zintuigen aan en is je lichaam alerter dan overdag. Een heel mooi levend gevoel. We wandelen een park in en lopen over donkere paden en verlichte paden. Op de rustige plekken doen we staande yoga oefeningen en geven we het lichaam de ruimte om te rekken en strekken.

Inhoud:

De ingredienten: wandelen & yoga (en voor nu ook nog even: het donker).
We verzamelen op een vooraf afgesproken parkeerplaats. Daar maken we kennis met elkaar en wandelen in relatieve rust het park in. We genieten van het buiten wandelen in het donker en merken op wat dat doet met onze ogen en met de andere zintuigen.

Op verschillende plekken maken we ruimte voor staande yoga oefeningen (asana's), geen matjes nodig. Het zijn  houdingen zoals die voorkomen in de hatha yoga. De yogavorm is mild en mindful (rustig en met aandacht) en de nadruk zal liggen op rek- en strek, balans, inspannen en ontspannen en je lijf en je adem.

Je pakt de ruimte voor jezelf en geniet van je lijf en de stilte of impulsen van het donker. Je snuift de verschillende geuren op. En je voelt de wind op je huid. De sfeer is totaal anders dan overdag. Tijd voor jezelf om echt even aarden en te genieten.

Datum en tijden:

  • Een eerste datum volgt snel!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe data!

Locatie:

Park Haverleij in Engelen, 's-Hertogenbosch.
De specifieke locatie en het verzamelpunt ontvang je vooraf per mail.

Prijs: 

Deze yoga-wandeling is op basis van donatie.
Ik organiseer ze uit plezier en liefde voor buiten zijn, voor yoga en voor het donker. Met jouw donatie geef je jezelf deze wandeling cadeau! Je vergoed onze reiskosten, tijd en energie. En je geeft er vooral een blijk van waardering mee. 
Hier de afspraken over doneren & waarom vrij geven mij raakt.

Ook zo benieuwd?
Trek een dikke jas aan waarin je makkelijk beweegt, neem een sjaal en handschoenen mee en kom het eens ervaren!

Duur: 1, 5 uur

Locatie: Park Haverleij, Engelen

Datum:

- Een eerste datum volgt snel!

Investering: open donatie

Meer over doneren

 

 

 
Vrouw die buiten loopt