top of page
Olijfgaard

Ervaringen, Berichtjes, Bedankjes, Shout-outs

"

Hoi Nicole,

Het was een erg fijne ochtend. Dankjewel. 

Vanmiddag nog even gaan wandelen en op een bankje naar de bomen zitten kijken. Heerlijk!

Ontspan & Inzicht Wandeling

April 2024

"

Het woord dat beschrijft wat jij doet: Bosnimf!

Online shout-out

Februari 2024

"

Hoi Nicole, dat was fijn!

Nu thuis de oefeningen oppakken en een plek geven in mijn dagelijkse ritme! 

Ontspan & Inzicht Wandeling

Februari 2024

"

Dank je wel ook aan jou voor het begeleiden van deze bijzondere aandachtige wandeling

waarin ik kon aarden en kon invoelen op de natuur.

En wat leuk nu een mail van je te ontvangen, mooi en ja het resoneert nog na zo gaat dat,

probeer daar ook bewust bij te blijven ondanks dat ik dit weekend best druk ben.

Individuele Natuurervaring

Oktober 2023

"

Ik heb veel aan je hulp in de mindful wandeling gehad, hartelijk dank Nicole!

Individuele Natuurervaring

September 2023

"

Ik ben zó ontspannen. Je geeft veel, dankjewel!

Individuele Natuurervaring

Augustus 2023

"

mooi om de natuur op haar eigen tempo wakker te zien worden,

de eerste zonnestralen maken voelbaar het verschil.

Bij Zonsopkomst

Juli 2023

"

Yes, dit is precies wat ik nodig had! Ik kan het leven weer aan.

Individuele Natuurervaring

Juni 2023

"

Steeds meer besef ik hoe ik deze tijd nodig heb voor reflectie, het luisteren naar mijn lichaam

en het leven in het hier en nu. Tijdens onze laatste wandeling heb ik ervaren

wat het betekent om in het bos te zijn en er deel van uit te maken.

De bewustwording van de realiteit van het leven vandaag.

Genieten dat het hier en nu goed is. Zegeningen tellen.

Vertrouwen op God en op elkaar.

Individuele Natuurervaring

Mei 2023

"

Als ik nu ga wandelen, doe ik wat wij toen deden, dan ga ik stil zitten en luisteren naar de vogels.
Zo mooi hoeveel je dan hoort!

Bij Zonsopkomst

April 2023

"

Weer heel erg bedankt voor de fijne wandeling.

Individuele Natuurervaring

April 2023

"

Het was een betoverende ochtend. Voor herhaling vatbaar!

Bij Zonsopkomst

Maart 2023

"

Ha Nicole, ik geniet enorm van het wandelen.

Hartelijke groet,

Individuele Natuurervaring

Februari 2023

"

Hi beautiful nature whisperer,

It was such a pleasure yesterday. I enjoyed the unfolding and our journey so much. 

Online meeting

Januari 2023

 

"

"Ik wil je heel erg bedanken voor de fijne wandelingen die we hebben gehad.

Ook heel erg bedankt voor het vertrouwen die je me gaf om mijn verhalen en tranen kwijt te kunnen.

Het was ook zo vertrouwd. Je was altijd een luisterend oor zo fijn was dat!!!

Ook dat ik je altijd kon appen als er iets was."

Mindful Walks zesweekse

December 2022

"

"Heel erg bedankt voor de wandeling wat een geweldige ervaring was dat zo wandelen in het donker en dan de zonsopkomst meemaken. Zo mooi. We begonnen in het donker en hoe snel je toch dingen ging zien. Sporen van herten en andere dingen. Een super ervaring."

Bij Zonsopkomst

Oktober 2022

"

"Nicolle, met dank en als herinnering aan de mindful wandelingen van nazomer 2022!

Ze waren bijzonder!!"

Mindful Walks zesweekse

Oktober 2022

 

"

"Hoi Nicole 

Heel erg bedankt voor de afgelopen cursus. Wat was het toch weer een hele leuke, leerzame, ontspannende, emotionele gezellige cursus geweest. Alle elementen zaten er weer in."

Mindful Walks zesweekse

Oktober 2022

"

"Gigantische aanrader 🤩. Je komt heerlijk ontspannen terug is mijn ervaring."

Laatste Zondag van de Maand

September 2022

 

"

"De blote voetenwandeling was heerlijk in het moment.

Toen ik in bed lag, voelde ik de heerlijke impact op mijn lijf: ruimte, ontspanning, dieper en rijker aanwezig

en ook wat releases, van die spiraalachtige beweginkjes (mn in en rond buik en darmen)

dat er een diepere spanning los komt… Het voelt transformerend eigenlijk… zoiets.

Just words… tintelend, geladen, zacht rijk en warm, vol leven en aanwezigheid!"

Op Blote Voeten

Augustus 2022

"

"Bedankt voor de fijne wandeling. Ook dit clubje is weer erg gezellig en kunnen we meer het kind in ons laten zien in beginners Mind. Het was super leuk"

Mindful Walks zesweekse

Augustus 2022

"

"Het was een fantastische ervaring! #VoetenWelness"

Op Blote Voeten
Juli 2022

" 

"Hé Nicole, we hebben een zeer geslaagde vakantie gehad, waarbij ik enorm veel aan jouw lessen

heb gehad. We hebben een wandeltocht gemaakt waarbij we flink steil omhoog moesten

en dat is me gelukt zonder in fase ‘10’ te komen. Ik heb kunnen benoemen dat dat er wel

aan zat te komen en toen even een moment rust genomen en ademshalingsoefeningen gedaan zodat het gevoel zakte. Dat werkte en toen we boven kwamen heb ik het ook uitgeschreeuwd van trots.

Op dat moment kwamen natuurlijk alle emoties er uit maar dat was ook oké.

Alles bij elkaar heb ik zoveel geleerd tijdens onze wandelingen

dat ik zeker door wil gaan in september. Dus hou me op de hoogte

en we zien elkaar snel weer😘😘"

Mindful Walks zesweekse

Juni 2022

"

“Hoi Nicole, weer heeeeel erg bedankt voor deze fantastische wandeling.
Ik vond hem weer erg bijzonder ook om het met z’n tweetjes te doen."
Natuurervaring
Juni 2022

"

"Hier was ik zo aan toe, ik kan de wereld weer aan!"
Mindful Walks zesweekse

Juni 2022

"

"Ik voel me hier zo veilig, en zo tot rust komen."

Mindful Walks zesweekse

Mei 2022

"

"Bedankt voor die tip met de ademhaling die werkt echt wel. Ik werd er een stuk rustiger van.

Het is echt erg fijn en handig."

Mindful Walks zesweekse

April 2022

"

"Toch is het ook lekker lopen in de avond, ik sliep de hele nacht door tot net, dat is echt lang geleden."

Mindful Walks zesweekse

April 2022

"

"Weer heel erg bedankt voor de gezellige fijne wandeling.
Deed me echt weer goed.😘"

Mindful Walks zesweekse

April 2022

"

"Dankjewel Nicole, je gaat zeker nog van mij horen

Ik vond het een mooie en goede ervaring waar ik veel aan heb.
Ga dit meenemen, dank je🙏"

Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

"

"Het valt me op dat ik minder pieker, minder in mijn hoofd zit, me meer ontspannen voel."

Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

"

"Ik raad dit echt iedereen aan. Dit is echt zo fijn.😍"
 Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

 

"

"Dankjewel Nicole vd fijne Mindfulness en jou mooie ervaringen..

Fijne avond en tot volgende week 🧘‍♀️"

Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

"

"Dankjewel voor de mooie nacht wandeling, in de mooie bossen ❤️.
Ik heb nog heerlijk na zitten genieten en was vanmorgen vroeg uit de veren met veel energie." 

Nachtwandeling
Februari 2022

"

"Ik had dat echt nooit gedacht dat ik mediteren zo fijn vind, ik kan me nu ook buiten meer ontspannen met de oefeningen. Het blijft me gewoon verbazen. Ik ga dadelijk weer wandelen 😃🙏"

Mindful Walks zesweekse

Februari 2022

"

"Ik heb zo goed geslapen vannacht. Dat is lang geleden."

Mindful Walks zesweekse

Januari 2022

"

"Het verbaast me dat ik na 1 wandeling al een stuk meer ontspanning voel."

Mindful Walks zesweekse

November 2021

"

"De Mindful walk was een mooie ervaring voor mij."

Mindful Walks zesweekse

Oktober 2021

"

"Je hebt een hele rustige prettige stem in de meditaties 🙏🏼"

Mindful Walks zesweekse

Oktober 2021

"

"Dat gevoel van ontspanning werkte de volgende dag zelfs nog door."

Mindful Walks zesweekse
September 2021

bottom of page