Schrijven aan het water

ERVARINGEN
en berichtjes van deelnemers

"De blote voetenwandeling was heerlijk in het moment.

Toen ik in bed lag, voelde ik de heerlijke impact op mijn lijf: ruimte, ontspanning, dieper en rijker aanwezig

en ook wat releases, van die spiraalachtige beweginkjes (mn in en rond buik en darmen)

dat er een diepere spanning los komt… Het voelt transformerend eigenlijk… zoiets.

Just words… tintelend, geladen, zacht rijk en warm, vol leven en aanwezigheid!"

Op Blote Voeten

Augustus 2022

"Bedankt voor de fijne wandeling. Ook dit clubje is weer erg gezellig en kunnen we meer het kind in ons laten zien in beginners Mind. Het was super leuk"

Mindful Walks zesweekse

Augustus 2022

"Het was een fantastische ervaring! #VoetenWelness"

Op Blote Voeten
Juli 2022

  

"Hé Nicole, we hebben een zeer geslaagde vakantie gehad in de vogezen,
waarbij ik enorm veel aan jouw lessen heb gehad. We hebben een wandeltocht gemaakt waarbij we flink steil omhoog moesten en dat is me gelukt zonder in fase ‘10’ te komen. Ik heb kunnen benoemen dat dat er wel aan zat te komen en toen even een moment rust genomen en ademshalingsoefeningen gedaan zodat het gevoel zakte. Dat werkte en toen we boven kwamen heb ik het ook uitgeschreeuwd van trots. Op dat moment kwamen natuurlijk alle emoties er uit maar dat was ook oké. Alles bij elkaar heb ik zoveel geleerd tijdens onze wandelingen dat ik zeker door wil gaan in september. Dus hou me op de hoogte en we zien elkaar snel weer😘😘"

Mindful Walks zesweekse

Juni 2022

“Hoi Nicole, weer heeeeel erg bedankt voor deze fantastische wandeling.
Ik vond hem weer erg bijzonder ook om het met z’n tweetjes te doen."
Mindful wandeling - 1 op 1
Juni 2022

"Hier was ik zo aan toe, ik kan de wereld weer aan!"
Mindful Walks zesweekse

Juni 2022

"Ik voel me hier zo veilig, en zo tot rust komen."

Mindful Walks zesweekse

Mei 2022

"Bedankt voor die tip met de ademhaling die werkt echt wel.
Ik werd er een stuk rustiger van.

Het is echt erg fijn en handig."

Mindful Walks zesweekse

April 2022

"Toch is het ook lekker lopen in de avond, ik sliep de hele nacht door tot net, dat is echt lang geleden."

Mindful Walks zesweekse

April 2022

"Weer heel erg bedankt voor de gezellige fijne wandeling.
Deed me echt weer goed.😘"

Mindful Walks zesweekse

April 2022

"Dankjewel Nicole, je gaat zeker nog van mij horen

Ik vond het een mooie en goede ervaring waar ik veel aan heb.
Ga dit meenemen, dank je🙏"

Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

"Het valt me op dat ik minder pieker, minder in mijn hoofd zit, me meer ontspannen voel."

Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

"Ik raad dit echt iedereen aan. Dit is echt zo fijn.😍"
 Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

 

"Dankjewel Nicole vd fijne Mindfulness en jou mooie ervaringen..

Fijne avond en tot volgende week 🧘‍♀️"

Mindful Walks zesweekse

Maart 2022

"Dankjewel voor de mooie nacht wandeling, in de mooie bossen ❤️.
Ik heb nog heerlijk na zitten genieten en was vanmorgen vroeg uit de veren met veel energie." 

Nachtwandeling
Februari 2022

"Ik had dat echt nooit gedacht dat ik mediteren zo fijn vind, ik kan me nu ook buiten meer ontspannen met de oefeningen. Het blijft me gewoon verbazen. Ik ga dadelijk weer wandelen 😃🙏"

Mindful Walks zesweekse

Februari 2022

"Ik heb zo goed geslapen vannacht. Dat is lang geleden."

Mindful Walks zesweekse

Januari 2022

"Het verbaast me dat ik na 1 wandeling al een stuk meer ontspanning voel."

Mindful Walks zesweekse

November 2021

"De Mindful walk was een mooie ervaring voor mij."

Mindful Walks zesweekse

Oktober 2021

"Je hebt een hele rustige prettige stem in de meditaties 🙏🏼"

Mindful Walks zesweekse

Oktober 2021

"Dat gevoel van ontspanning werkte de volgende dag zelfs nog door."

Mindful Walks zesweekse
September 2021