top of page
Misty Zonnestralen

NATUURERVARING
Tijd voor jezelf

ONTSPANNEN GENIETEN LOSLATEN

Ik neem je mee naar een prachtige gebied, een fijne route, langs plekken waar je makkelijk ontspant. Een wandeling volledig afgestemd op wat jij kunt gebruiken in dit moment.

Het zijn bijzondere tijden
We leven in een bijzondere tijd waarin je steeds meer wordt uitgenodigd en uitgedaagd om nog dieper je authentieke zelf te leven, wil je nog voldoening ervaren, betekenisvol zijn en impact maken.

Om jezelf zo min mogelijk tegen te houden en te saboteren is het nodig om je regelmatig actief af te stemmen op jouw persoonlijke waarheid en op jouw natuurlijke ritme. Zodat je kunt leven en werken vanuit een gevoel van ontspanning, kracht en plezier.


Waar

Een prettig natuurgebied, dit stemmen we samen af ('s-Hertogenbosch en omgeving, Waalwijk en Tilburg)

Duur

Ongeveer 1,5 tot 2 uur.

De duur varieert, soms wat langer, soms misschien korter. We nemen alle tijd, als het klaar voelt ronden we af.

Individueel

Duur: ongeveer 1,5 uur - 2 uur

Locatie & datum: stemmen we af

Investering: particulier: € 112
zakelijk: € 125

meer over het tarief

 

 

Prijs

De mogelijkheden

Ik neem je mee de natuur in en we gaan ontspannen, genieten, mindful zijn en

misschien zelfs lachen. Mindful zijn in de natuur werkt als een reset, je stapt uit

je normale werk/privé ritme en keert terug naar jezelf, je natuurlijke rimte,

je ontspanning, je kracht.
 

Als het kan gaan we tijdens kantooruren voor een echt goede ontspanning:

even eruit, even offline, de natuur in en opfrissen.

In het moment kan ik je verder ondersteunen met:

 • Dieper ontspannen
  Rond banjeren zonder iets te hoeven, aarden, genieten van de natuur, kijken naar de patronen, luisteren naar de geluiden, geuren opsnuiven, heerlijk bosbaden.

 • Mindful zijn
  Ontspannen wandelen mét aandacht, bewust je lichaam voelen, zintuigen inzetten & een outdoor mindfulness meditatie (wanneer we meer sessies afspreken kan ik je ook helpen met: focus verbeteren en inzicht krijgen in patronen).

 • Contact met de natuur versterken
  Dieper zakken in je lijf en meer aanwezig zijn in de natuur. Een plekje kiezen, stil worden, de natuur observeren. Opmerken hoe de uitwisseling tussen jou lichaam en de natuur is.
  De magie van de natuur ervaren.

 • Lichaamsbewustzijn
  Opmerken wat er in je lichaam speelt, welke lichaamsdelen willen gevoeld worden, welke niet. En oké zijn met alles wat zich aandient.

 • Lichaamswijsheid
  Een specifieke situatie doorvoelen en luisteren naar je lichaaam. Voor als je ergens op vastloopt of als je nieuwe inzichten kunt gebruiken. Met brede óf nauwkeuring focus staan we stil bij het onderwerp. Door oprecht te luisteren, diep te voelen en met aandacht bij je lichaam te houden, dient zich vaak spontaan een beweging, ruimte of een antwoord aan.
  Lichaamswijheid is een onderdeel van jouw natuurlijke intuïtie.

 • Luisteren of sparren
  Of gewoon even je hoofd wat leger maken door van je af te praten. Ik kan je een luisterend oor bieden. En wanneer je wilt, kunnen we ook sparren. Ik heb een brede ervaring zowel zakelijk als privé en kan met veel situaties meedenken.


Soms is dit alles niet nodig en gaan we gewoon lekker eruit. En soms zetten we een combinatie in van deze ingangen. We geven de natuurervaring zo vorm dat jij eruit haalt wat je het beste kunt gebruiken.

Waarde

Jij in je kracht: je ontspant, laadt op en keert terug naar je natuurlijke ritme.

Een natuurervaring werkt als een reset: je maakt diep contact met de natuur, je lichaam en jezelf, zo keer je terug naar jezelf, je authenticiteit en naar je natuurljke ritme. Je komt beter in je kracht, het maakt je intuitie scherper, zodat je nog beter afgestemde keuzes maakt.

Investering

Per wandeling

Particulier: € 112 (incl. btw en reiskosten).

Mocht dat op dit moment niet haalbaar zijn en je bent echt gebaad bij een natuurervaring, laat het me dan weten, er ook mogelijkheden tussen € 75 - € 112.

Zakelijk: vanaf € 125 (excl. btw en reiskosten).

Wat krijg je daarvoor

Ik geef graag veel en bereid me ook graag goed voor, zodat jij kunt ontvangen wat je nodig hebt:

 • Een telefonische intake (10-20 min), waarin we afstemmen wat je van deze natuurervaring verwacht of hoopt

 • Een helemaal op jouw afgestemde natuurervaring.

 • Mijn volledige aandacht tijdens de natuurervaring. Ik ben ruim voor onze afspraak al in het gebied aanwezig om te landen, te aarden en me af te stemmen. Zodat ik tijdens de natuurervaring optimaal kan afstemmen op jou, op wat jij nodig hebt en op de natuur.

 • Qua natuur kiezen we een mooi natuurgebied en een fijne route, afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik zal suggesties doen in de intake over de gebieden en routes die een fijne bedding bieden. Sommige plekken zijn rustig of zelfs heel stil en helpen bijvoorbeeld met ontspannen. Weer andere plekken en routes hebben een actievere energie en helpen met opfrissen, doorstromen en jezelf opladen.

 • Na de natuurervaring ontvang je van mij mail met mijn terugblik, eventueel dingen die me zijn opgevallen en soms ook wat suggesties of een oefening voor verdere ontspannig of groei.

Eerst kennis maken

Wil je uitvinden of we een match hebben, natuurlijk! Neem contact op via de knop hieronder voor een vrijblijvende kennismaking bellend of via zoom (geen kosten, max 40 min) of spreek een Ontdekkingswandeling af (kosten € 50).

Is je interesse gewekt?

Kundalini Yoga buiten
bottom of page