top of page

ONDERSTEUNING IN VERANDERING

Ik werk ervaringsgericht met als doel een stevige connectie met jezelf. Vaak start dat met vertragen, ontspannen, je lichaam erbij betrekken, stress verminderen, focus verbeteren en de juiste zelfzorgstructuren opzetten. Zodat je in jouw natuurlijke ritme komt. Met veel plezier ondersteun ik jou, maar ook je team. Zeker als er een verandering nodig is.

Ook werk ik mee in lokale initiatieven, start-ups en projecten die een verandering teweegbrengen voor mens en natuur. Dat kan op visie, strategisch of proces niveau, met productontwikkeling en met praktische hulp bij de uitvoer.

Mijn kracht ligt in mijn open, milde houding, mijn authenticiteit, creativiteit en sesitiviteit. Ik be van nature nieuwsgierig en onderzoekend, heb de neiging om structuur te vinden in chaos, bied een out-of-the box perspectief en stimuleer natuurlijke flow.

Olijfgaard
Wildlife

OVER MIJ

Werk is altijd een dynamische kant van mijn leven geweest. De eerste 25 jaar in IT- en softwarebedrijven; trainingen ontwikkeld, gegeven, opleidingsafdelingen opgezet, proof of concepts uitgevoerd, softwareimplementaties geleid, meegewerkt in startups, productontwikkeling gedaan, marktonderzoeken uitgevoerd, trends in kaart gebracht. Een avontuurlijke tijd, waarin ik kon reizen en me daarnaast verdiepte in yoga en mindfulness.


Een aantal moeilijke jaren en een flinke burnout, waren de juiste impuls om te stoppen met het managen van mijn leven en te gaan leven vanuit mijn hart. Er brak een tijd aan van vertragen en kneiter eerlijk zijn met mijzelf. Hulp vragen, leren kiezen voor mijzelf, patronen doorbreken, helen, veranderen. Een tijd van mijn kracht ontdekken en mijn natuurlijke ritme. Ook een tijd van leren luisteren naar de natuur en diepe waardering krijgen voor al het mooie in dit leven.


Zo ben ik mijn persoonlijke ervaring met veranderen gaan vervlechten met mindfulness en met de natuur. Ik heb programma’s ontwikkeld, veel groepen kennis laten maken met mindfulness en mensen dieper in contact gebracht met zichzelf en de natuur, met hun eigen natuur. Een bijzonder pad, dat zich steeds verder ontvouwt.

~ Akeekwe

Ceremony.png
Nicole.png

Nicole Gaillard

Trainer | Ontwikkelaar | Mindfulness in de natuur-trainer | 'Living a connected life'

Vragen? Ideeën om samen te werken? Neem gerust contact op!

bottom of page