top of page
Ray of Light_edited.jpg

IK HELP JE VERBINDEN MET JEZELF ZODAT JE IN JE NATUURLIJKE RITME & KRACHT KOMT

We leven in een tijd van snelle verandering, die ons uitdaagt om goed te centreren en om steeds authentieker te zijn.

 

Ik werk graag ervaringsgericht en kan je helpen naar een stevige connectie met jezelf. Vertragen, ontspannen, stress verminderen, focus verbeteren. Zodat je in je natuurlijke ritme en in je kracht komt, of nog beter, blijft.


Ik neem je graag mee naar plekken in de natuur die je helpen om te ontspannen en tot rust te komen. Eigenlijk is er dan niet veel meer nodig, de natuur helpt je met gronden, rusten en opladen. Combineer dat met mindfulness en je krijgt inzicht in patronen, vermindert stress, verbetert coping en versterkt lichaamsbewustzijn.

IK ONDERSTEUN GRAAG IN VERANDERING

Met veel plezier ondersteun ik jou, je team, maar ook lokale initiatieven, start-ups en projecten die een verandering teweegbrengen voor mens en natuur.

 

Dat kan met advies op visie, strategisch of proces niveau, met productontwikkeling en met praktische hulp bij de uitvoer.

Mijn kracht ligt in het out-of-the box perspectief, het stimuleren van zelfsturing met een natuurlijke flow en ik heb de neiging om structuur te vinden in chaos.

AdobeStock_330847010_edited.jpg
Dry Woods

ACHTERGROND IN 'T BEDRIJFSLEVEN

Werk is altijd een dynamische kant van mijn leven geweest. Eerst in IT en softwarebedrijven; trainingen ontwikkeld, gegeven, opleidings-afdelingen opgezet, proof of concepts uitgevoerd, software-implementaties geleid, meegewerkt in startups, productontwikkeling, marktonderzoeken uitgevoerd, trends in kaart gebracht, visie- & productvoorstellen gedaan. Een avontuurlijke tijd, waarin ik kon reizen en me daarnaast verdiepte in yoga en mindfulness.


Een aantal moeilijke jaren en 2 burnouts, waren een flinke impuls om te onderzoeken wat niet meer werkt. Er brak een tijd aan van vertragen en kneiter eerlijk zijn met mijzelf. Hulp vragen, leren kiezen voor mijzelf, patronen doorbreken, helen en veranderen. Ook een tijd van mijn natuurlijke kracht ontdekken en dieper leren luisteren naar de natuur.


Zo ben ik mijn persoonlijke ervaring met veranderen gaan vervlechten met mindfulness en met de natuur. Ik heb programma’s ontwikkeld en veel mensen kennis laten maken met mindfulness, ze dieper in contact gebracht met zichzelf en de natuur. Een onwijs rijke tijd, die zich steeds verder ontvouwt.

"HOW WE LIVE EVERY DAY,
IS A CEREMONY"

~ Akeekwe

Schermafbeelding 2024-02-03 om 21.19.00.png

Nicole Gaillard

Trainer, Mindfulness & Natuurbegeleider, Ondersteuner in Verandering

Vragen? Ideeën om samen te werken? Neem gerust contact op!

bottom of page