top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

AI - Een belangrijk interview met Mo Gawdat - Ex-Google Officer

Ik kan me voorstellen dat je met dit mooie weer wel wat anders wil doen dan dit interview bekijken. Toch is dit hieronder een van de meest belangrijke gesprekken die op dit moment gaande is.


En ik raad je van harte aan om hier tijd voor te maken.


Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie, is een onderwerp waar je misschien al wat mee speelt en over gelezen hebt. Het is veel in het nieuws. Een aantal social media apps heeft AI al toegevoegd aan hun systeem. En chatgtp is misschien best wel handig.


Maar eerlijk gezegd, begrijpen jij en ik nog niet zo heel veel van AI.


Het is eigenlijk niet eens een van mijn favoriete onderwerpen. Techniek heeft so wie so zo zijn eigen plek gekregen in mijn leven. Maar als oud software trainer weet ik er net genoeg vanaf om te begrijpen dat dit belangrijk is. Het is belangrijk om deze ontwikkelingen te blijven volgen. Te blijven begrijpen, zo goed en zo kwaad als dat gaat.


AI maakt zo'n bizar snelle ontwikkeling door, het heeft inmiddels een eigen bewustzijn.

Heb je enig idee wat dat voor jou en mij betekent? Ik ook niet. Ik weet alleen dat de impact ervan groot is en ons allen op korte termijn gaat raken op een manier die we nog niet doorzien.


Hieronder een interview, voor mij is het een van de meest belangrijke en meest urgente gesprekken van deze tijd.


Of je nou al best veel weet van AI of nog helemaal niks, ik raad je aan om je tijd te nemen voor deze.


Een gesprek recht vanuit het hart tussen Steven Bartlett en Mo Gawdat:

EMERGENCY EPISODE | E252:

Ex-Google Officer Finally Speaks Out On The Dangers Of AI! - Mo Gawdat

  • Steven Cliff Bartlett is de gastheer en interviewer achter podcast-serie The Diary Of A CEO. Hij is een bekende Brits-Nigeriaanse entrepreneur en podcaster.

  • Mohammad "Mo" Gawdat is een hele bekende Egyptische entrepreneur en schrijver. Hij is de ook de voormalige chief Business Officer voor Google X. Hij heeft als developer aan de wieg gestaan van AI en is ook de auteur van de boeken Solve for Happy en Scary Smart.


Ik heb zelf het interview in 3 stukken gehakt omdat het lang is.


Benieuwd wat hij met jou doet.

Laat het me gerust weten.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page