top of page

De Natuur Spreekt

Jij en ik zijn onderdeel van de indrukwekkende en prachtige natuur. Elke gedachte, emotie en fysieke staat wordt feilloos opgepikt. Ze communiceert met ons, de hele dag. We registreren het vaak alleen niet meer. Ben Stil. Luister! En verken met mij de natuur, jouw natuur.

pexels-johannes-plenio-1632790.jpg
Paddenstoel in bos
Grote boom

HOE COMMUNICEERT DE NATUUR?

VERSTERK JE FOCUS, LAAT VERWACHTINGEN LOS & OBSERVEER

In één dagdeel, ochtend of middag, deel ik alles wat ik de afgelopen 5 jaar geleerd heb door mindful in de natuur aanwezig te zijn.


Voor:

Alle natuurliefhebbers, verwonderaars, iedereen die nieuwsgierig is naar de natuur, naar de onderliggende intelligentie van dit leven.

Resultaat:  

Leer hoe de natuur communiceert met jou & Verken jouw contact met de natuur

Investering:

Als deelnemer bij een workshop: € 105,- ex btw

Individueel: € 300,- ex btw

Ik deel mijn persoonlijke ervaring met de principes van de natuur, de verschillende aspecten en hoe zij communiceert. We duiken in hoe je haar kunt horen. En nemen alle ruimte om je eigen contact met de natuur ontdekken.

 

Onderzoek hoe jouw verbinding werkt.

 

Geen bestaande methodieken. Het is vooral stil zijn, geen verwachtingen hebben, observeren en opmerken. Ik gebruik alleen een paar mindfulness technieken, zodat je zo snel mogelijk landt in je lijf en bij je stille zelf komt. Een goede verbinding met jezelf is de voorwaarde om de natuur te kunnen horen.

  • Een inspirerend dagdeel in een prachtig natuurgebied

  • Heerlijk offline

  • Doe nieuwe inzichten op en verken hoe contact met de natuur voor jou werkt

Ja! Dit wil ik ervaren

bottom of page