top of page
Olijfgaard

Ontspan & Inzicht Wandeling

Ga mee naar een prachtige gebied, een fijne route, langs plekken waar je makkelijk ontspant. Neem de tijd om terug te schakelen en tot jezelf te komen. Laat de natuur je tot rust brengen en weer opladen. Mindfulness technieken helpen je om inzicht te krijgen in de dingen waar je op vast loopt of verandering in wil.

 JA! Ik wil deze wandeling boeken 

Vertragen &
Ontspannen

Rond banjeren zonder iets te hoeven, genieten van de natuur, staren in de verte, kijken naar de patronen, luisteren naar de geluiden, geuren opsnuiven. Het aardt en ontspant meteen.

Grenzen & behoeftes

helder krijgen

Door stil te staan bij wat er in je lichaam en in je gedachten gebeurt, worden vanzelf ook je grenzen en behoeftes duidelijk. Observeren en opmerken. Je lichaam is vaak heel duidelijk op dat gebied.

VARIATIE: Bij Zonsopkomst

Behoefte aan een inspirerende natuurervaring? Start je dag in een prachtig gebied en ervaar de magie van de opkomende zon. Nog in het donker gaan we de natuur in en horen en zien we haar ontwaken. Stimuleert ontzag en vrijheid.

Ruimte maken

voor waar je op vast loopt

  • Opmerken en stil staan bij wat er in je gaande is. Wat vertelt je lichaam je, waar is je mind zo druk mee bezig en welke emoties willen aandacht. Alles mag er zijn. Alles is oke.

Inzicht krijgen
in je volgende stap

  • Zijn bij wat zich aandient. Door oprecht te luisteren komen inzichten of wat je te doen hebt vanzelf naar boven borrelen. Je maakt gebruik van je lichaamswijsheid.

VARIATIE: In Het Donker

Vind jij het donker ook zo magisch? Ervaar de mysterieuze sfeer van de avond. Merk op hoe de natuur in het donker tot rust komt. Voel hoe je lijf alert wordt en je zintuigen op scherp. Stimuleert verwondering en avontuur.

Investering

€ 1,- per minuut (ex btw)

Zakelijk € 1,25 per minuut
(ex btw, ex reiskosten)

Duur

1 - 2 uur

Locatie

Natuurgebied stemmen we af, omgeving
's-Hertogenbosch, Waalwijk, Tilburg

Wat deelnemers erover zeggen...

Olijfgaard
Misty Sunbeams _edited.jpg
"Steeds meer besef ik hoe ik deze tijd nodig heb voor reflectie, het luisteren naar mijn lichaam en het leven in het hier en nu. Tijdens onze laatste wandeling heb ik ervaren wat het betekent om in het bos te zijn en er deel van uit te maken.

De bewustwording van de realiteit van het leven vandaag.
Genieten dat het hier en nu goed is. Zegeningen tellen.
"

Door je aan te melden ga je akkoord met de genoemde prijzen en de algemene voorwaarden

 > >   Je gegevens zijn verzonden  < <

Olijfgaard
bottom of page