top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

Nieuwe gebieden verkennen

Nu de zomergroepen zijn geëindigd en de herfstgroepen nog niet zijn gestart, neem ik de tijd om nieuwe gebieden te verkennen. Er staan er nog een paar op mijn lijstje.


Het is nog heerlijk warm weer, de luchten zijn blauw vandaag en de eikeltjes en hazelnoten zijn aan het vallen. Het eerste geel, oranje en rood van de herfst is hier en daar al zichtbaar 🍃🍂🍁 Niks leukers dan een 'nieuw' bos induiken!


Vandaag ben ik Plantloon ingegaan. Het stuk van de Drunense Duinen dat bij Waalwijk ligt.

Ken jij het? Het grappig is dat ik vroeger daar vlakbij heb gewoond en er nooit ben geweest.

Onlangs kreeg ik deze mooie route van natuurmonumenten in mijn inbox. En een van de wandelaars van mindful walks was er erg enthousiast over. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt natuurlijk 😃.


En wat een prachtig bos daar zeg !! Ik heb ongelooflijk genoten. Een nieuw gebied verkennen is natuurlijk ook het leukste wat er is. De pure verwondering van wat de natuur te bieden heeft, alles nieuw, alle indrukken nog vers, alles is mooi. Steeds weer benieuwd wat er na de volgende bocht komt.


Bij elke mooi uitzicht zijn we stil blijven staan. Genietend van de bomen, het water. Het plots ruisen van de wind. De structuur van een bladerdek tegen het zonlicht in. Wat een ochtend! Ik voel me levend, helder en opgeladen. En ik ga er snel weer terug. Hieronder een indruk.

Wat vinden jullie?

Zal ik deze locatie inplannen? Voor de laatste zondag van de maand, voor reconnect of misschien zelfs voor mindful walks?


Ik hoor het graag!

PS: wil je weten of een van de wandelingen iets voor je is, bel gerust! Of stuur me een berichtje of mailtje. 0624485390 en info@nicolegaillard.nl


💛 Nicole

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page