top of page
Post: Blog2_Post
  • Foto van schrijverNicole Gaillard

De Natuur & Ik


We leven in een bijzondere tijd, waar onze dagelijkse keuzes vaak een grotere invloed hebben dan we denken. Veel inheemse stammen ervaren nog hoe ze in verbinding leven met de natuur, hoe ze er onderdeel van zijn.


Maar velen van ons hier, hebben die ervaring niet meer. We lezen over de natuur in boeken en bekijken de meest prachtige documentaires.Maar ook jij en ik zijn onderdeel van die indrukwekkende natuur. Elke gedachte, emotie en fysieke staat wordt feilloos door haar opgepikt. En ze communiceert ook met ons, de hele dag. We registreren het vaak alleen niet meer.Ze geeft je vrijheid, ruimte, zuurstof, ontspanning, stilte, actie, ze aardt, ze voedt,

ze nodigt je uit om puur te zijn en ze stimuleert je creativiteit.

In de natuur voe je je levend, wakker, energiek, ontspannen, je vindt meteen je

natuurlijke ritme, zakt dieper in je authentieke zelf en ze houdt je in je kracht.Het raakt mij om haar steeds beter te leren kennen en om steeds meer te begrijpen van hoe ze met ons in contact is. Zij is een wezenlijk onderdeel van mijn leven aan het worden.
P.S. Ben jij ook het contact met jezelf en de natuur aan het verdiepen en ga je graag een keer mee? Zie hier mogelijkheden voor teams, groepen of gewoon 1 op 1.

31 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Kommentar


Carine Van Bost
Carine Van Bost
04. März 2023

Mooi, Nicole! Dank voor het delen :)

Gefällt mir
bottom of page